Καλώς ήρθατε στις εξετάσεις πιστοποίησης του εκπαιδευτικού προγράμματος «Καρδιοτοκογραφία & Παρακολούθηση του Εμβρύου®».

Μπορείτε να λάβετε μέρος σε αυτές αμέσως μετά την παρακολούθηση του «Σεμιναρίου Κλινικής Καρδιοτοκογραφίας & Παρακολούθησης του Εμβρύου®».

Οι εξετάσεις πιστοποίησης είναι προαιρετικές και περιλαμβάνουν ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής και αποτελούνται από ένα θεωρητικό μέρος ακολουθούμενο από την ερμηνεία 5 πραγματικών περιστατικών. Έχουν διάρκεια 60 λεπτά και θα πρέπει να έχετε μαζί σας τον προσωπικό σας φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή (laptop).

  • Το θεωρητικό μέρος περιέχει ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής. Μερικές ερωτήσεις έχουν περισσότερες της μίας σωστές απαντήσεις, παρόλο που εσείς μπορείτε να επιλέξετε μόνο μια απάντηση. Βαθμολογείστε λαμβάνοντας όλους τους αντίστοιχους πόντους ανεξάρτητα από το ποια από τις σωστές απαντήσεις επιλέξατε. Επίσης, δεν υπάρχει αρνητική βαθμολόγηση.
  • Στο πρακτικό μέρος θα σας παρουσιάζονται ένα-ένα κάποια πραγματικά περιστατικά και αφού ολοκληρώσετε την ερμηνεία και αξιολόγηση ενός, μπορείτε να προχωρήσετε στο επόμενο.
  • Προκειμένου να περάσετε επιτυχώς τις εξετάσεις πιστοποίησης θα πρέπει να απαντήσετε σωστά σε 7 ή περισσότερες από σύνολο 10 ερωτήσεων για το θεωρητικό μέρος και στο 70% ή περισσότερο των ερωτήσεων του πρακτικού μέρους.

 

Ξεκινήστε πατώντας επάνω στον παρακάτω σύνδεσμο.

Καλή επιτυχία!

Εξετάσεις πιστοποίησης